Η παραγωγή μας είναι πλήρως καθετοποιημένη, με συνέπεια να υπάρχει συνεχής έλεγχος και ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πρώτης διαλογής ξυλεία όπως: λεύκα, πεύκο, έλατο, δρυς καθώς και πολλά ακόμη είδη που προέρχονται από επιλεγμένα πριστήρια Ελλάδος και εξωτερικού.

Οι διαστάσεις, τα σχέδια καθώς επίσης και ο συνδυασμός των  χρωμάτων, διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Για την αναγραφή του λογοτύπου σας (Logo), χρησιμοποιούμε  πυρογραφία ή χρυσοτυπία – ασημοτυπία, μεταξοτυπία,ψηφιακή εκτύπωση για ακόμη καλύτερη αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των προϊόντων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας ταυτόχρονα τους κωδικούς και την ποσότητα που σας ενδιαφέρει.

Είμαστε σίγουροι ότι η περιήγηση στην γκάμα των ξύλινων συσκευασιών μας και γενικότερα των προϊόντων μας,σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, είναι αντάξια των προσδοκιών σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.